Frie Bønder mødte MF Christian Poll på Vester Hedegaard

DSC_1875
Formand for Frie Bønder – Levende Land, Hans Jørgen Nygaard, og medlem af Folketinget, Christian Poll starter Vester Hedegaards mølle.

I dag d. 29. august mødtes Frie Bønder – Levende Land med Alternativets medlem af Folketinget og Miljø- og Fødevareudvalget, Christian Poll, samt en gruppe nordjyske medlemmer af Alternativet på Vester Hedegaard ved Pandrup. Formålet var at debattere landbrugspolitik med udgangspunkt i et lille økologisk land- og skovbrug med egen specialproduktion.

Frie Bønder er overvejende positive overfor Alternativets nye landbrugsudspil med vægt på mindre og mere diverse enheder, større risikospredning og mere økologi og ville gerne give vores input til, hvordan landbrugspolitikken kan blive endnu skarpere.

Samtalen kom vidt omkring og handlede blandt andet om, hvorfor en strukturændring i landbruget er tvingende nødvendig, hvis landbruget skal kunne hænge sammen økonomisk og samtidig være en værdifuld medspiller i en grøn omstilling. Landbruget er et erhverv, som er stærkt påvirkeligt af klimaforandringerne, og derfor er det vigtigt, at erhvervet selv er med i den grønne omstilling. Årets tørke og sidste års store regnmængder med deraf følgende påvirkninger blev selvfølgelig dermed udgangspunkt for debatten.

Alt i alt var det en spændende dag, og Frie Bønder – Levende Land siger tak til Christian Poll og Alternativet for at ville mødes med os.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s