Frie Bønder besøg på Vester Hedegaard

Den 2. juli 2016 havde Frie Bønder – Levende Land arrangeret besøg på Vester Hedegaard i Vendsyssel hos to af foreningens medlemmer, Mogens og Anders Hedegaard. De er henholdsvis 6. og 7. generation i lige mandslinje på gården siden 1763. Anders Hedegaard viste rundt på gårdens marker, hvor der dyrkes økologisk korn af mange forskellige sorter og igennem gårdens små skove. Undervejs gik vejen også forbi Sønder Hedegaard, som er ejet af Søren Hedegaard, grandfætter til Anders. Her var der en besætning af malkekvæg, som har fået lov til at gå på græs og beholde deres horn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s