Støtte til yngre regenerative jordbrugere

I november 2019 blev der afholdt et seminar for et nyt netværk af regenerative jordbrugere, primært yngre bønder. Frie Bønder støttede afholdelsen af seminaret via deltagelse fra bestyrelsen og et mindre støttebeløb. Det var meget positivt at se engagementet blandt de primært yngre jordbrugere, der arbejder med alsidige produktioner med et regenerativt fokus herunder market gardening, holistisk afgræsning, skovlandbrug mm. Næste seminar finder sted i Regstrup på Sjælland den 29. februar – 1. marts 2020. Du kan læse mere om det nye netværk her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s