Landsmøde afholdes d. 29. maj 2021

Landsmødet 2021 er grundet covid-19 blevet udskudt, men vi er nu klar med ny dato, hvor vi forhåbentligt kan mødes i foreningen. 

IMG_1938

Hvis gældende retningslinjer og restriktioner tillader det, afholder vi Landsmøde 2021 lørdag d. 29. maj. Vi vender tilbage med flere informationer, når vi kommer lidt tættere på.

Vi krydser alt hvad vi har for, at vi kan gennemføre til den tid og vi er i fuld gang med planlægningen. Vi kan allerede nu afsløre at årets oplægsholder er Rasmus Willig, landbrugsdebattør og forperson for foreningen Andelsgårde. Foreningen har som formål at købe den danske landbrugsjord tilbage og dens første gård ligger i Melby i Nordsjælland og forpagtes af Nanna og Christopher, som driver en regenerativ grøntsagsproduktion med lokal afsætning. Du kan læse mere om Andelsgårde her

På Landsmødet skal der også blive vælges nye medlemmer til bestyrelsen og vi vil hermed gerne opfordre alle medlemmer til at overveje om det kunne være noget for jer. Det er en unik mulighed for at sætte sig i styrerummet for vores forening, som er Danmarks eneste uafhængige forening for de mindre og alsidige jordbrug. Vi vil i den forbindelse også gerne minde om, at stemmeret er betinget af betaling af kontingent og opfordre til at få indbetalt kontingentet for 2021, hvis ikke allerede gjort. Er du tvivl om hvordan, kan du læse her.

Har du spørgsmål til noget af ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på fbll@outlook.dk eller vores formand Tonny på skovdal@profibermail.dk

Vi glæder os til forhåbentligt at kunne møde jer alle til maj!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s