Læg pres på de danske politikere via EU

SKRIV TIL LANDBRUGSKOMMISSÆREN!

Som Ph.d. i landbrugsforhold Rasmus Blædel Larsen gjorde opmærksom på ved mødet på Christiansborg d. 5. maj, er der formentlig gode chancer for at påvirke danske politikere via EU, da man i Bruxelles er interesseret i andre perspektiver på dansk landbrug end det som Landbrugsstyrelsen og Landbrug & Fødevarer repræsenterer. Både Frie Bønder – Levende Land og La Via Campesinas europæiske koordinationsenhed (ECVC) har allerede sendt breve til landbrugskommissæren vedr. den danske regerings negative forskelsbehandling af de små landbrug via skattelovgivningen. Du kan læse brevet nederst.

Vi opfordrer opfordrer til, at så mange som muligt også skriver direkte til de relevante EU-aktører, på disse adresser: 

Janusz.Wojciechowski@ec.europa.eu

cab-wojciechowski-contact@ec.europa.eu

Roberto.BERUTTI@ec.europa.eu

Du kan lade dig inspirere af følgende ordlyd, og tilføje oplysninger om din ejendom og om konsekvenser af lovgivningen for dig:

Dear Commissioner of Agriculture Janusz Wojciechowski,

Like European Coordination Via Campesina, I want to support a letter sent to you by Frie Bønder – Levende Land (La Via Campesina Denmark) on April 14 concerning the Danish government’s decision to tax land owned by small farmers at a 5 to 10 times higher rate than land belonging to farms with more than 15 hectares. In particular, I would like to suggest to you that you ask the Danish government to justify its policy of virtually complete neglect of small scale farming and total support for large scale industrial farming in the light of what is known, by independent researchers, about the effects of these farming systems on biodiversity, climate change, rural development, food security and economics.

Sincerely yours,

xxx

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s