Frie Bønder – Landsmøder

Landsmøde 2022

Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Landsmødet 2022 afholdes lørdag d. 26. februar på Fyn. Læs mere og tilmeld dig allerede nu på dette link

Landsmøde 2021

Blev afholdt lørdag den 29. maj i Gelsted Forsamlingshus. Vi havde et spændende program med inspirationsoplæg fra Rasmus Willig fra Foreningen Andelsgårde, efterfuldt af en visionsdebat for foreningen, og sidst men ikke mindst det årets landsmøde.

Landsmøde 2020

Lørdag d. 22. februar afholdte Frie Bønder – Levende Land landsmøde på Fyn. Her blev Tonny Klinch Hansen valgt som foreningens nye formand. Han afløser Hans Jørgen Nygaard, Dybvad, der efter 8 år på posten valgte at trække sig. På programmet var også et oplæg af gårdejer og journalist Kjeld Hansen om arbejdet med sin nyeste bog Farvel til dansk landbrug. Læs mere om landsmøde 2020.

Landsmøde 2019

Lørdag d. 23. februar afholdt Frie Bønder – Levende Land landsmøde for 2019 i Rørup Forsamlingshus. Landsmødet indledtes med et foredrag af Søren Møller, formand for Collective Impact. Læs mere om landsmødet her.

Landsmøde 2018

I 2018 afholdtes landsmødet i Rørup Borgerhus. Mødet indledtes med et foredrag om landbrugsstrukturens udvikling i Danmark af cand. oecon. og ph.d. Jan Holm Ingemann fra Aalborg Universitet. Foredraget blev opfulgt af en spændende debat og derefter det ordinære landsmøde, hvor Hans Jørgen Nygaard blev genvalgt som formand. Til bestyrelsen blev Jan Olesen og Anders Hedegaard ligeledes genvalgt. Som nyt medlem af bestyrelsen i stedet for Lone Vitus, som desværre måtte trække sig pga. travlhed, blev Louise Hansen valgt.

Landsmøde 2017

På Frie Bønder – Levende Lands årsmøde 2017 blev mødet åbnet med et spændende foredrag af journalist og forfatter Jørgen Steen Nielsen, som med udgangspunkt i sin bog “Hvad Skal Vi Med Landbruget?” fortalte om den strukturudvikling, der har været i landbruget, og hvordan vi er nødt til at nytænke dansk landbrug, hvis vi skal redde det på den lange bane.